СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 3, 2018

Селена България се представи успешно на Българска строителна седмица

Селена България се представи успешно на Българска строителна седмица

20.03.2017
Успешно приключи участието на Селена България на водещото изложение за архитектура, строителни материали и системи - Българска строителна седмица 2017г., което се проведе от 15 до 18 март 2017г. в София. Иновативните решения на Селена впечатлиха посетителите на изложението. Голям интерес предизвика най-бързата топлоизолационна система на пазара TYTAN PROFESSIONAL FAST GRAB SYSTEM. Системата за топлоизолация е базирана на иновативното лепило за топлоизолация TYTAN PROFESSIONAL IS 13, което съкращава до 50% от времето за лепене и изграждане на топлоизолационната система.
Вниманието на посетителите беше привлечено и от системите за хидроизолиране на покривни обитаеми тераси, както и на хидроизолационните системи за озеленени покриви.
Селена България представи още най-новото и уникално решение за хидроизолиране и охлаждане на покриви, COOL-R система.
Новата система позволява да се хидроизолират нови или съществуващи покриви, приложима е да се полага върху повечето популярни покривни покрития като битумни мембрани, PVC мембрани, ламарина и др. Също така COOL-R има и охлаждащ ефект благодарение на много високия индекс на соларна рефлективност( SRI =107), който позволява да се намали температурата на покрива с до 70%, както и да се редуцира температурата в подпокривните помещения с до 10 градуса.
"Оценяваме участието си на Българска строителна седмица 2017 като много успешно и ползотворно, тъй като успяхме да привлечем интереса на голям брой посетители и да представим пред тях едни от най-новите си продукти и системи", споделиха от компанията.
На тазгодишното издание на Българска строителна седмица взеха участие над 200 изложители от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Молдова и др. Тази година Селена България участва за първи път на изложението.Реклама