СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Системи за покривно отводняване от Деворекс

Системи за покривно отводняване от Деворекс

27.06.2019
Фирма Деворекс е утвърден производител на системи за отводняване, покривно и площно, както и сграден водопровод. Продуктите на фирмата са добре познати на българския пазар, но безспорно първата асоциация за бранда са системите за покривно отводняване. Този асортимент включва разнообразие от размери, профили, материали и цветове:
PVC система Classic 120 със симетричен профил, за малки и средни постройки. Сред богатата цветова гама на системата се открояват цветовете мед и сребро. При тях традиционното PVC е комбинирано с акрил и фини метални частици, които придават реалистичен и устойчив цвят.
PVC система Elegance 140 с двулицев профил на улука и конструкция тип "корниз" с изцяло скрити скоби, комбинация от естетика и капацитет, подходяща за средни и големи постройки.
Метална система Favorit 130 с традиционнен профил, произведена от шведска поцинкована стомана със защитно покритие, с висока механична здравина, корозивна устойчивост и удължен експлоатационен живот.
Сред предимствата на системите са високата им издръжливост на температурни промени, тяхната UV устойчивост, осигуряваща дълготрайност на цветовете, както бързият и лесен монтаж.
Реклама