СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 1, 2018

Със засаждане на дръвчета ще отбележат Световния ден за безопасност

Със засаждане на дръвчета ще отбележат Световния ден за безопасност

18.04.2017
Във връзка със Световния ден за безопасност и здраве при работа, както и отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите работници, КТ Подкрепа и Българска Асоциация Труд Здраве Безопасност, със съдействието на Олимп Предпазни Екипировки и други браншови организации и сдружения, Ви канят на честване, което ще се състои на 24.04.2017 г. от 11.00 часа в гр. София, Южен парк, градината зад музея Земята и хората и зад МОЛ Парк Център София.
Ще бъдат засадени нови дръвчета и с едноминутно мълчание ще се почете паметта на загиналите при трудови злополуки български работници.
Организираното мероприятие е част от единните усилия на организаторите за постигане на обща цел - безопасна работна среда, каквато всеки един заслужава.
Като традиция са подготвени дръвчета, които ще бъдат засадени от официалните гости: Председателя на КТ Подкрепа, Кмета на гр. София, представители на МТСП, БТПП, БСК, КРИБ, БА ТЗБ, БМГК, АИКБ и други организации.
БА ТЗБ с радост ще осигури дръвчетата, които да бъдат засадени, като израз на желанието да се обединят усилия в изграждането на култура за превенция по БЗР. Сортовете и количествата са одобрени от Столична община.
При наличие на интерес от Ваша страна, имате възможност да се включите със скромна дарителна сума, за да има възможност най-подходящите дръвчета да бъдат избрани и засадени в чест на загиналите при трудова злополука. Видовете на дръвчетата са: липа, ясен, явор, кълбовидна акация. Всяко участие в каузата е важно, за да може кампанията по превенция и сигурност на работното място да се популяризира и с общи усилия да се постигнат по-добри условия на труд и по-чист въздух за нашите поколения.Реклама