СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 1, 2018

Теразид представя продуктите си на Българска строителна седмица

Теразид представя продуктите си на Българска строителна седмица

08.03.2018
От днес до 10-ти март, в Интер Експо Център - София, ще се проведе ежегодната Българска строителна седмица. За 18-та поредна година събитието ще събере български и чуждестранни производители от сферите: строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване, енергийно ефективно, екологично и функционално строителство.
Своите продукти и решения ще представи и Теразид. На щанда ще можете да се срещнете с екипа на Теразид и да зададете своите въпроси относно продуктите на фирмата. Kонсултантите на фирмата с радост ще споделят новости и тънкости в строителството за 2018 година, както и ще Ви предложат най-добрите комплексни решения според нуждите Ви.
Теразид e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни материали. Продукцията съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество. Tеразид е основен доставчик на материали и фасадни покрития за жилищни сгради, oбществени сгради и цели курорти.
Теразид е първият български производител, притежаващ Европейско техническо одобрение (ETA) за фасадна топлоизолационна система. Благодарение на него Теразид попада в челните места сред останалите производители на строителни материали. Сертификатът е предназначен за система от продукти, който се издава след задълбочени изследвания и тестове, съгласно ETAG 004.
Теразид притежава и модерна производствена база с голям капацитет и складове. Това подобрява производствения процес и спомага за повишаване ръста на продажбите. За да се подобри качеството и ефективността от всички продукти, се използва и собствена лаборатория, където работят специализирани екипи. Там се извършва непрекъснат контрол на продукцията, разработват се нови иновативни продукти и се правят подобрения на вече съществуващи. За клиентите, които търсят уникалност и оригиналност, екипът на Теразид предлага разработка на цвят по желание на клиента.
Теразид не е просто производител на строителни материали, а отговорна марка, чийто стандарти за производство напълно отговарят на всички изисквания за висока ефективност и опазване на околната среда. Теразид е българското решение за всеки дом или жилищен комплекс, който има нужда да се изолира от жегите и студа.
Сега е време за строителство и ремонти. Време е за качествени строителни материали от Теразид. Европейско качество от български производител.Реклама