СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

Шперплат за мебели от Велде Лесоцентър

Шперплат за мебели от Велде Лесоцентър

16.09.2019
Велде Лесоцентър не се отказа да защитава употребата на естествени и дълговечни материали в мебелното производство, затова от години работи усилено в посока развитие на пазара на шперплат за мебели в интериора и екстериора. Налага красивия и устойчив брезов шперплат, сибирска лиственица и не само, но и направи смела крачка да пресложи свой шперплат от топола WELDE с лица на едни от най-ценните и предпочитани дървесни видове, а именно: дъб; ясен; орех.
„Желанието да бъдем близо до клиента с най-подходящото решение логично доведе до реализация и пускане на пазара на произведен от WELDE тополов шперплат с лицеви фурнири от така ценната естествена дървeсина.“ - коментират от фирмата.
Полезност на продукта: универсален размер 2500х1250 mm, надлъжна посока на фладера; лека и изключително здрава сърцевина на плочата от тополова дървесина; вложени водоустойчиви лепила за слепване на фурнирите;лица единствено от висококачествен естествен фурнир от най-красивите дървесни видове: дъб; ясен; орех.
Неформалният слоган на компанията Велде Лесоцентър винаги е бил да работи с грижа и партниране на клиента в богатия свят на материалите от естествена дървесина – шперплат (мебелен и строителен), стенни панели, декинг и обшивки, конструктивна дървесина и множество други.Реклама