СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Мултитерм с нови офис сграда и складова база

Мултитерм с нови офис сграда и складова база

През изминалата година фирма Мултитерм реализира обекти, насочени в използването на възобновяеми енергийни източници. Дългогодишното развитие на фирмата е в тенденция с развитието на пазара на тези системи. Фирма Мултитерм вече приема своите клиенти в новата си сграда с офис, магазин, шоурум и складова база.
Водени от идеята да покажaт нагледно на клиентите си ползата от възобновяемите енергийни източници, от фирмата са вградили функциониращи съвременни системи, захранвани от енергийни източници - слънце и вода, а именно система за водно подово отопление, слънчева система за подгряване на топла вода, фотоволтаична система за производство на ток за лични нужди, водоснабдителна система от собствен източник. Използвани са материали на европейски фирми - наши партньори, лидери в своята област.
Вградените материали в новата офис сграда и складова база, а именно материали за водно подово отопление, слънчеви колектори, както и мостри на пелетни, газови и нафтови котли, камини на пелети и дърва, бойлери със и без серпентини, електрически конвектори, специализирана апаратура и материали за отоплението, са изложени в шоурума на новата сграда.