СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Нова линия Калео Интериор

Нова линия Калео Интериор

За сезон пролет 2014 имаме удоволствието да ви представим новата линия Калео Интериор. Тя включва продуктите Кaleo white и Кaleo color, както и съответния грунд към тях - Kaleo primer.
Характерно за интериорните продукти Kaleo е тяхната отлична покривност и устойчивост на цветовете. Подходено е с нужното внимание към всеки един нюанс и оттенък, защото цветовата комбинация във всеки дом трябва да бъде сто процентово отражение на представата на клиента за идеалната „палитра”. Всички цветове от гамата на Kaleo са създадени, за да допринесат за едно по-цветно ежедневие.
Много важна е лекотата при работа с продуктите Kaleo, която превръща всяко начинание в удоволствие и оптимизира времето, което е нужно за нанасяне на съответния продукт. Постигането на отличен резултат при крайното покритие е сигурен при употребата на продуктите Kaleo, благодарение на серия от тестове и опити в реални условия.
От новия сезон продуктите Kaleo color са в нова, по-красива опаковка, и в съответствие със стремежа на фирмата да бъде прецизна във всеки един детайл.
Очаквайте скоро и специалната серия Kaleo color - арома терапи, седем специално подбрани аромата, които ще носят свежест във всеки дом или офис.