СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Енергоспестяващи серии бойлери от Diplomat

Бойлерите Diplomat, серия Classic са предназначени за ценителите на класиката. Те са с емайлиран водосъдържател Bio Glasslined, който гарантира запазването на чистотата на водата в уреда. Важен елемент за енергоспестяването и икономичността на тези бойлери е изолацията от безфреонов полиуретан с висока плътност и устойчовост срещу топлинни загуби.
Моделът Classic Plus e перфектно съчетание между класически дизайн и модерни технологии. Моделът е с мощност 2 500 W и обем 80 литра. Предназначен е за вертикален монтаж. Другите модели от серията Diplomat Classic са с обем от 50, 80, 100, 120 и 150 литра и са предлагат в два варианта - за хоризонтален и за вертикален монтаж.
Мощността на бойлерите от тази серия е от 2000 до 3000W, в зависимост от обема. Бойлерите от серията Diplomat Classic са с 5 години гаранция.
Марка Diplomat предлага широка гама бойлери с обем от 10 до 150 литра, които са селектирани в 6 серии: Excellence, Innovation, Performance, Classic, Classic Plus, Intense, Bravissimo и Bellissimo.