СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Плетена оградна мрежа от Валимар

Плетена оградна мрежа от Валимар

С настъпването на пролетта се увеличават многократно поръчките за оградни мрежи, оградни пана и другите типове заграждения, които Валимар предлага сред широката си гама от продукти от този тип.
Затова имаме удоволствието да Ви информираме, че фирмата вече е притежател на 2 нови автоматични машини за плетене на оградна мрежа.
Плетената оградна мрежа е най-използваното изделие за заграждане в България. Този тип ограда е най-икономичното решение за всеки. Мрежите се изработват от поцинковани телове и телове с UV устойчиво PVC покритие. Клиентите могат да избират различни варианти според нуждите си - от тел 1,8mm за непретенциозни огради до тел 5,0mm за ограждане на дивечовъдни стопанства. Според отвора на кутийката също се определя здравината на изделието - при по-голям отвор мрежата е по-мека и неустойчива на натиск, а при по-малък - съответно по-здрава. Стандартният вариант оградна мрежа се изработва от тел с дебелина 2,0 - 2,2mm. и отвор на кутийката 5х5cm. Приложението й е широко - както за селскостопански дворове, така и за ограждане на частни имоти.
Фирмата разполага със собствено оборудване и добре обучен екип за извършване на всички дейности.