СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Абразиви и инструменти от фирма СР Абразиви и инструменти

Абразиви и инструменти от фирма СР Абразиви и инструменти

Фирма СР Абразиви и инструменти е правоприемник на Сунер България, която отговаряше за реализацията на професионалните инструменти и абразивни материали за повърхностна обработка на метали на водещия швейцарски производител Suhner Abrasive Expert Ltd. на българския пазар.
Фирмата разполага и със Сертификат за коректна фирма на българския пазар. С цел повишаване на клиентската удовлетвореност, фирмата разширява непрекъснато гамата на предлаганите инструменти и абразиви на водещи немски и холандски фирми. Продуктовата гама включва дискове за рязане и шлайфане на метал, неръждавейка, дискове за стационарни машини, шкурки и специфични абразивни материали.
Предлаганите от фирмата пневматични инструменти работят с обороти до 70 000 об./мин. Това е пълната гама от пневматични ъглошлайфи, прави шлайфове, прави шлайфове с удължена глава, а от тази година фирмата предлага и удължители до 1000mm. Подходящи за работа в труднодостъпни места.
Но най-уникални си остават машините с гъвкав вал. Те позволяват разделянето на двигателя от абразива. Предлагат се различни по вид и мощност машини с гъвкав вал в зависимост от предназначението на машината. Лесни за работа и обслужване. Предлагат се в окачен вариант или на количка, което позволява лесното им преместване.