СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Системна кутия WINSTA® oт WAGO

Системна кутия WINSTA® oт WAGO

С помощта на новата системна кутия WINSTA® реализирате както мащабни разпределяния, така и щепселни и компактни задачи за управление и превключване с по-малък обем в електрическата инсталация.
Новата системна кутия WINSTA® Ви предлага максимална функционалност в електрическата инсталация на сградата. Можете да конфигурирате индивидуално не само оборудването, но и броя и разпределението на гнездата. Отвеждането може да бъде осъществявано от четирите страни на кутията с WINSTA® Snap In от семействата MINI, MIDI и KNX, а от края на годината ще бъде наличен и конектор RJ-45. Освен това монтажната шина TS-35 Ви позволява комплектуването с редови компоненти за вграждане, като напр. защитни прекъсвачи, предпазители и релета.
Вашите предимства със системната кутия WINSTA®: Оборудването, броят и разположението на гнездата могат да бъдат индивидуално конфигурирани; Отводите могат да бъдат комфортно изпълнени с всички варианти на конекторите за свързване на уреди WINSTA®; Монтажната шина TS-35 Ви позволява комплектуване с редови компоненти за вграждане, като защитни прекъсвачи, предпазители, релета и т.н.