СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Есенното равноденствие дойде и в Баумит

На 23 септември бележим есенното равноденствие. Един от най-слънчевите празници, носещ символа на изобилието, плодородието и пълнотата. Земята е почела труда на човека с всичките си дарове - плодове, зеленчуци, зърнени култури, а слънцето приятно радва сетивата. Така нежно гали и фасадите на новите осем участници в конкурса "Фасада на годината 2015" - етап Есен.
Сградите, които в този етап се състезават за Вашето внимание, са в категории едно- и многофамилни къщи, административни сгради и хотели. Пръснати са като зрънца жито из цяла България, а цветовете на фасадите им напомнят на натежали есенни плодове. Може да се уверите в това тук и да гласувате с един клик за тази, която най-много харесвате.
Според регламента на състезанието първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за "Фасада на годината" отново с жури - Вие, приятелите на Баумит.
Гласувайте до 30.11.2015 г. до 12:00 ч. за любимата си фасада, така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2016 г., а нищо чудно да бъде класирана и за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа - Baumit Life Challenge, който ще се състои през юни 2016 г. в Мадрид.
Някой от Вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит.