СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Пожароизвестителна техника от ДМТех

Пожароизвестителна техника от ДМТех

ДМТех е българска фирма за разработка и производство на пожароизвестителна техника. Стартирала е дейност през 2012 г. с пет развойни хардуерни и софтуерни инженера. Днес има внедрени в производство и добре пазарно позиционирани над 16 нови разработки сертифицирани по стандарти ЕN 54. В производство е цялата гама на конвенционалните пожароизвестителни системи: Панели с 2/4/8 линии, оптични, топлинни и комбинирани пожароизвестители. Също така, се предлагат и сирени, изнесени индикатори, токозахранващи устройства, повторител за мрежови решения, както аксесоари и разширителни модули. Качествата на техниката са добре оценени, както на нашия пазар, така и в Румъния, Сърбия, Турция, Македония, Италия, Португалия и др.
Развойният екип на фирмата прави последните тестове и сертифициране на адресни системи, които ще се появят на пазара в края на годината.
Целите на екипа на ДМТех е за производство на високотехнологични качествени продукти, лесни за монтаж и обслужване. Директен контакт с проектанти, монтажници, обслужващи фирми и др. Бърза реакция при технически проблеми с оборотни модули и устройства, гаранционно и извънгаранционно обслужване.
За повече информация посетете фирмения сайт.