СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

ЕГЛО България откри третия си шоурум

ЕГЛО България откри третия си шоурум

ЕГЛО България, дъщерна фирма на австрийската компания EGLO Leuchten GMBH Австрия, водещ световен производител на декоративни осветителни тела за дома и градината. Продуктовата гама на EGLO включва голямо разнообразие от интериорно осветление от пет различни колекции (Basic, Style, Trend, Traditional and Avantgarde).
Фирмата откри своя трети поред шоурум в България. След шоурумите в София и Варна, вече и в гр. Бургас на приблизително 2700 квадратни метра са представени повече от 5000 артикула на марката, които се вписват успешно в най-модерните тенденции за интериорно и външно осветление.
Най-новите концепции и иновативни продукти, дизайни и технологии на EGLO може да разгледате и в най-новия интериорен каталог 2017/2018. Ще намерите голямо разнообразие от класически, текстилни и модернистични серии, дизайнерски ламелни осветителни тела. Компанията предлага и решения в медно, златно и бетон за създаване на необикновена атмосфера в дома.
Артикулите с марка EGLO винаги са следвали последните модни тенденции, стил и течения в дизайна и обзавеждането. В своя асортимент фирмата предлага осветителни тела с отлично качество и уникален дизайн.