СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

БИЛДТРЕЙД-БГ достави еластомерни лагери и каменна вата за обект ТЕД Пловдив

БИЛДТРЕЙД-БГ е специализиран доставчик на строителни материали и системи и представител на водещи производители. Продуктовото портфолио включва каменни вати, еластомерни лагери, термопанели, профилни ламарини, системи послоен монтаж за стени и покриви и други.
За обект "ТЕД Пловдив" през месец август бяха доставени висококачествени италиански еластомерни лагери RG и каменна вата FIBRAN. Двете доставки бяха изпълнени предсрочно, а каменната ватата пристигна на обекта само три седмици след поръчка, което се постига благодарение на добрата колоборация между БИЛДТРЕЙД-БГ и FIBRAN. Така бяха осигурени оптимални условия на доставка и стимулиран графика за изпълнение на проекта.
С изпълнените доставки на каменни вати през годината и за други мащабни обекти, като Хуманита, ТЕД, Марица Гардънс, жилищни сгради и предстоящи доставки за обект Фарба и редица други, БИЛДТРЕЙД-БГ утвърждава водещата си позиция в доставките на качествени каменни вати в региона.
Доброто партньорство на БИЛДТРЕЙД-БГ България и RONAM GOMMA Италия, осигурява висококачествени еластомерни лагери и отлични условия на европейско ниво за строителния бранш в страната и реализира доставки за най-крупните проекти в региона за годината, в т.ч. Кауфланд Логистика, Кастамону, Практикер, Биовет, Пристанище Бургас Запад, Мостови съоръжение в региони Септември, Козлодуй, Сливен, Видин и много други промишлени и инфраструктурни обекти.
Портфолиото от материалите на фирмата се допълва и с реализираните доставки на термопанели и профилни ламарини за различни по обем и типове проекти.