СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

БИЛДТРЕЙД-БГ доставя материали за водещи обекти в Тракия Икономическа зона

БИЛДТРЕЙД-БГ доставя материали за водещи обекти в Тракия Икономическа зона

БИЛДТРЕЙД-БГ е специализиран доставчик на строителни материали и системи и представител на водещи производители. Продуктовото портфолио включва каменни вати и xps, еластомерни лагери, термопанели, профилни ламарини, системи послоен монтаж за стени и покриви, хидроизолации, паробариери, крепежи и други материали.
Фирмата доставя покривни каменни вати за водещи обекти в Тракия Икономическа Зона (ТИЗ) - най-голямата и развита икономическа и индустриална зона в България и Югоизточна Европа.
За обект "Фарба България", част от международен конгломерат за производство на фарове и принадлежности за Mercedes, са доставени 18000 кв.м. покривни вати.
За обект "Стъкларски завод в гр. Пловдив" е доставена 10000 кв.м. покривна каменна вата FIBRAN за изолация на покрив на Склад за продукция, който се изгражда в настоящия момент.
За обект "Темпекс" се доставени 4000 кв.м. покривна каменна вата FIBRAN със L застъпване по всички страни (глъб и зъб), което дава пълна плътност на сглобката и прилагане на еднопластна вата с отлични якостни характеристики. Така якостта на натиск е симетрична и ватата е напълно хомогенна от горе и от долу, като изцяло се избягва необходимостта от двупластни вати, като по-качествен, рентабилен и удобен за монтаж вариант.
БИЛДТРЕЙД-БГ е директен дистрибутор на производителя ФИБРАН, който единствен произвеждат такъв тип съвременна и високоефективна вата с L застъпване по всички страни на плочите.
Всички доставки се изпълниха ритмично, на партиди и в срок, което вече традиционно се постига благодарение на отличното партньорството между БИЛДТРЕЙД-БГ и FIBRAN.
БИЛДТРЕЙД-БГ участва и в монтажа на покривните топло- и хидроизолационни системи в партньорство с професионална монтажна фирма и доставя паробариери, изолации и качествени крепежи.
Фирмата реализира и доставки на еластомерни лагери, термопанели, профилни ламарини и други материали за различни проекти. В Тракия Икономическа Зона за обект "Технолинк парк" са доставени 9000 кв.м. високопрофилна покривна ламарина, термопанели различни видове за обект Складова база, еластомерни лагери за обект Латекоер и в страната за множество промишлени и инфраструктурни проекти.
С изпълнените доставки за тези и други мащабни обекти, БИЛДТРЕЙД-БГ затвърждава позицията си в областта на доставките на строителни материали в страната.