СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

БМС Инженеринг отпразнува 20 години от създаването си

БМС Инженеринг отпразнува 20 години от създаването си

С тридневно фирмено парти сред природата и много приятни емоции, в края на септември, БМС Инженеринг отпразнува своя 20-годишен юбилей. Събитието се проведе в Спа Комплекс Старосел - един от знаковите обекти на фирмата в последните години. В него изградена от фирмата централизирана система за автоматизация управлява и контролира уникален за страната като идея и решение енергиен център за топло- и студопроизводство. Подобна BMS с отдалечен достъп, включваща и индивидуален стаен контрол, фирма БМС Инженеринг реализира и в голям хотелски комплекс на о. Тасос.
Мероприятието завърши с тържествена вечеря и снимка на ръководството с възпоменателен плакет, превърнал се в традиция на всеки кръгъл юбилей. Преди отпътуване за София участниците в тиймбилдинга имаха още положителни емоции, като посетиха и "залагаха" на конната надпревара за купа "Житница".
До края на годината пред фирмата стои сериозно изпитание - окончателно завършване и въвеждане в експлоатация на проектираната от фирмата BMS система на комплекс Милениум Център.
БМС Инженеринг се занимава с проучване, проектиране, доставка, монтаж и пуск на системи за сградна автоматизация. Извършвайки пълен инженеринг, фирмата осигурява гаранционно поддържане и сервизно обслужване на монтираните системи.