СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Безплатен CAD софтуер за 3D моделиране - BricsCAD® Shape

Безплатен CAD софтуер за 3D моделиране -  BricsCAD® Shape

Ако работите със софтуер като SketchUp®, но не ви се плаща годишна такса или имате стар постоянен лиценз, то вие може да преминете към BricsCAD Shape. Това е безплатният CAD софтуер за 3D моделиране от Bricsys.Предимствата на BricsCAD Shape:Преминаване от концепция до модел за няколко минути; BricsCAD Shape ще ви предложи библиотека с безплатни 3D компоненти и материали; Потребителски интерфейс, създаден от истински потребители; Вашият модел от BricsCAD Shape се отваря директно в BricsCAD BIM; Започвате в .dwg и завършете в .dwg - един файлов формат за проектиране, детайлиране и документация; Отваря чертежи и блокове на AutoCAD®; Чете и записва информация в няколко допълнителни формата; Импортира .skp файлове; BricsCAD Shape работи офлайн; Няма нужда да изтегляте или купувате допълнителни разширения.
Mожете да експортирате целия си модел или просто отделни компоненти, създадени в BricsCAD Shape, във форматите FBX, STL, DAE, WMF или BMP. Което означава, че рендерирането и 3D принтирането на моделите, които сте създали с BricsCAD Shape, е възможно.
Лесен за изпробване, безплатен за притежаване. Това е BricsCAD Shape.
„Каниско Технолоджи е официален дистрибутор на BricsCAD за България. За повече информация и въпроси посетете https://www.bricsys.com/bg-bg/shape/.