СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Profimag.bg - всичко за строителството и ремонта онлайн

Profimag.bg - всичко за строителството и ремонта онлайн

Онлайн вече може да бъде открит онлайн магазинът за инструменти и строителни материали Profimag.bg. Продуктовата гама ще отговори на търсенето на специалистите, любителите на домашните ремонти, както и професионалните бригади. Някои от марките, които могат да бъдат открити в онлайн магазина, са PRETUL, VOREL, TOYA, STHOR, FLO, както наложената мексиканска марка за ръчни инструменти TRUPER. Платформата представя голямо разнообразие в няколко направления: Инструменти; Строителни материали; Градински принадлежности.В категорията за строителство и ремонт са включени продукти с качество, отговарящо на високите стандарти на строителния сектор. Част от предложенията на платформата включват хидроизолации, строителни смеси и лепила, строителна химия, бои и мазилки.
Наред със задължителните за всяка работилница аксесоари, като отвертки, клещи, измервателни и инструменти за рязане, се предлагат и специализирани автоинструменти. Допълнително потребителите могат да поръчат принадлежности за строителството - богато разнообразие от шпатули, маламашки и мистрии, бояджийски инструменти, пистолети за силикон и пяна.
Платформата предлага и консумативи за електроинструменти за рязане и шлайфане на метал, дърво и пластмаса, както и консумативи за пробивни машини, заваряване и запояване.
Разделът "Градина" представя аксесоари за напояване, поддръжка и обработка в градината и двора. Инструментите се отличават с високо качество, гарантирано от името на производителя TRUPER.
Онлайн магазинът стартира с внимателно подбрана селекция от стоки, подходящи за сезона и такива с най-голямо търсене. Освен за крайни клиенти, платформата е подходяща и за поръчки на едро за фирми, работни бригади и собственици на складове.
Открийте пълната гама продукти тук.