СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Богата гама инструменти и консумативи за строителството от фирма БАШ МАЙСТОРА

Богата гама инструменти и консумативи за строителството от фирма БАШ МАЙСТОРА

Подобряването на съвременното строителство е немислимо без развитие на отделните етапи в него и без нужните инструменти и техника за това. Фирма Баш Майстора предлага необходимите инструменти и съоръжения, от проектирането до довършителните работи. Основен приоритет в развитието на фирмата е да предлага висококачествени продукти, машини и крепежни елементи, отговарящи на европейските стандарти, затова от 2012г. Баш Майстора е един от утвърдените лидери в предлагането на висок клас кофражни системи, консумативи и решения за строителството. Със своя двадесетгодишен опит в тази сфера, фирмата започна сътрудничество с производството на висококачествено кофражно оборудване, което отговаря на все по-високи изисквания и нужди за развитие и дейност, на своите клиенти.
Към днешна дата фирмата предлага кофражни греди H2O, нов вид кофражни платна, както и водоустойчив шперплат. Кофражните греди H2O са с двойно Т-сечение и дължина от 1.0м до 6.0м, а фланшовете на гредите са изработени от първокачествен иглолистен материал. Стъблото представлява брезов шперплат с клинозъбна сглобка. Новият вид кофражни платна са изработени по високи стандарти от иглолистен материал и са с висока устойчивост на огъване и тежест. Водоустойчивият шперплат е 100% брезов фурнир, който е с изключителна твърдост на повърхността, с възможност за комбиниране с други материали.
Всичко необходимо може да се намери в електронния магазин за техника на фирмата. Там са достъпни изчерпателна каталожна, снимкова, техническа и видео информация за всички артикули. Към услугите на фирма Баш Майстора влизат и доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз. www.bashmaistora.bg