СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

HL предлага душ-канал Primus-Line с воден затвор PRIMUS

HL предлага душ-канал Primus-Line с воден затвор PRIMUS

14.09.2018
PRIMUS-LINE HL531 първият в Европа душ-канал на фирма HL с PRIMUS® воден затвор - 2 защити срещу канални миризми за дизайнерски душ-кабини.
Основен аргумент за избора на безпраговите душове досега беше удобното влизане в душ-пространството. Освен това обаче съществуват и други причини за избора на такова отводняване на вашата баня: Както за ново строителство, така и за ремонти, безпраговите душове предлагат и оптично пестене на пространство, както и многообразна и индивидуална свобода на дизайна, която не се постига при "нормалните" душове.
Предимства на Primus-Line: PRIMUS ® - воден затвор против миризми, патентован от HL: СТОП на каналните миризми даже и без вода в сифона (според ONORM B2501); Лесен и бърз монтаж; Дълбочина само 79 mm; Дебелината на подовата настилка 10 mm до 25 mm; Чрез отрязване на тялото, канала се нагажда към вашата баня (от 60 до 120 cm). Възможно е и удължаване; Отводняването става през фугата между капака и рамката; Един завършен продукт с капак и рамка от неръждаема стомана; Хигиеничен и лесен за почистване, заради липсата на отвори в капака; Сигурна хидроизолация с каширан маншет по горната повърхност; Изваждащ се воден затвор за пълен достъп до канализацията.
Реклама