СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 2, 2018

Vivalux се представи на изложението Light+Building 2018

Vivalux се представи на изложението Light+Building 2018

10.04.2018
VIVALUX отново взе участие в най-големия световен форум в областта на осветлението и строителните технологии Light + Building 2018, който се проведе от 18 до 23 март във Франкфурт.
На изложението VIVALUX представи нови концепции и решения в осветлението, разработени специално, за да отговорят на нарастващите изисквания за удобни, персонализирани и енергоспестяващи продукти, които подобряват качеството на живот.
Ексклузивно за посетителите за първи път беше представен и най-новият продуктов каталог VIVALUX за 2018 година, който се отличава с нова визия и обновено продуктово портфолио. На най-голямо внимание се радваха най-новите и иновативни LED продукти, които ВИВА въвежда на българския и чуждестранния пазар, с което доказва, че брандът VIVALUX е със стратегически фокус върху новостите в световните трендове и е в състояние да предложи на своите клиенти и партньори последните иновации в сектора.
Представянето на VIVALUX на Light+Building е част от планираната стратегия на компанията за разширяване на кръга от пазари и потенциални клиенти.Реклама