СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 2, 2018

VIVALUX участва за втора поредна година на International Electric & Automation Show

VIVALUX участва за втора поредна година на International Electric & Automation Show

13.11.2017
За втора поредна година VIVALUX представи новостите от продуктовото портфолио на марката в специализирано изложение за електрическо оборудване и автоматизирани системи - International Electric & Automation Show (IEAS) в Букурещ, Румъния (19-22 септември, 2017).
Международното изложение International Electric & Automation Show е най-значимото техническо събитие в Румъния, в което участват над 130 изложителя на площ от 3600 кв. м. Изложението се посещава от над 3000 посетители. Участието в изложението е част от реализиране целите на компанията за развитие и разширяване на присъствието на бранда VIVALUX на външни пазари. Силен интерес у посетителите предизвикаха най-новите LED лампи и осветителни тела, включени в номенклатурата от началото на настоящата година. Традиционно компанията увеличава гамата от предлагани продукти с между 70 и 100 артикула всяка година.
VIVALUX предлага широка гама продукти за осветление от над 600 артикула в различни продуктови групи, които намират приложение в дома, офиса, градината, производствените предприятия и търговските обекти: LED лампи; LED луни и панели; LED прожектори; LED осветителни тела; Енергоспестяващи лампи; Халогенни лампи; Осветителни тела за баня; Сензори за движение; Декоративно осветление и др.Реклама