СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 8, 2019

WAGO България с изцяло обновен уебсайт

WAGO България с изцяло обновен уебсайт

27.05.2019
Wago България напълно обнови уебсайта си с подробна и полезна информация изцяло на български език. В сайта всеки потребител може да открие информация за: всички WAGO продукти; цялостни WAGO решения; най-близкия дистрибутор, от когото да закупите продуктите на WAGO; актуални сертификати, каталози и брошури.
Имате възможност да споделите своето мнение или препоръки и във ФБ страницата на WAGO България, както да последвате @WAGOBulgaria в социалните мрежи Facebook, Instagram, Linked In, Twitter & You tube.
WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG е една от най-големите немски компании в областта на производството на продукти за електротехника, електроника, автоматика, сградна и индустриална автоматизация. Продуктите винаги са привличали вниманието на архитектите и проектантите със своята иновативност и гъвкавост, като инженерни решения, а на инвеститорите със своята практичност и дълъг срок на експлоатация и това са част от причините, за да можем да се похвалим със стабилен ръст, както глобално, така и на местно ниво.
Информация относно разнообразни продуктови новости, програми, приложения и организираните от фирмата семинари можете да намерите на новата уебстраница на WAGO България или директно в офисa на компанията.
Реклама