СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Нов VIVALUX каталог 2018

Нов VIVALUX каталог 2018

Излезе новият продуктов каталог VIVALUX за 2018. В него са включени над 120 нови артикула. Новите продукти са насочени изключително в LED осветлението и следват политиката на ВИВА да предлага най-актуалните и нови решения - лесни за инсталиране и употреба, безопасни, отговарящи на европейските директиви, винаги с гарантирано качество. Фокус при селекцията на новите предложения в каталога са: релсови осветителни системи; LED луни за вграждане; интериорни луни за външен монтаж; LED прожектори с висока мощност; аварийни осветителни тела; влагозащитени линейни осветителни тела; LED лампи с висока мощност; осветителни тела за баня.
Продуктовото портфолио на VIVALUX за 2018 беше високо оценено по време на най-големия форум в областта на осветлението - изложението LIGHT+BUILDING във Франкфурт през месец март. На водещото световно търговско изложение за осветление и строителство ВИВА участва със собствен щанд, като част от реализиране стратегията на компанията за развитие и разширяване на присъствието на бранда VIVALUX на външни пазари.
На най-голямо внимание се радваха най-новите и иновативни LED продукти VIVALUX, които ВИВА въвежда на българския и чуждестранния пазар, с което доказва, че брандът VIVALUX е със стратегически фокус върху новостите в световните трендове и е в състояние да предложи на своите клиенти и партньори последните иновации в сектора.