СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

АББ взе участие в строителния форум Buildingstyle

АББ взе участие в строителния форум Buildingstyle

Форумът се проведе в края на ноември 2016 г. в Банско за 14-та поредна година, като даде възможност на различни компании да представят своите иновации и решения в сферата на съвременното строителство и архитектура пред повече от 260 гости и участници - архитекти, строители, инженери и др.
От страна на АББ лектор бе Васил Такев, който изнесе запомняща се презентация на тема "Дом пълен с удобства и енергия", в която имаше възможност да разкаже повече за фотоволтаичния инвертор с вградени батерии за съхранение на енергията в дома - React, както и за иновативните предложения на АББ за дома, бизнеса и промишлеността. Презентацията му донесе и признанието на публиката с едно от отличията за "Най-запомнящ се презентатор".
Освен с презентация АББ се включи във форума и с щанд, на който всички гости имаха възможност да се запознаят и разгледат отблизо много от продуктите на компанията в България, както и да поговорят с представители на компанията за техните предимства и възможности. Сред най-актуалните продукти, които предизвикаха интереса на посетителите бяха дизайнерски ключове и контакти, системите за сградна автоматизация и предложенията на АББ за управление на дома от разстояние.