СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Нов сифон с марката HL за плоски душ корита

Нов сифон с марката HL за плоски душ корита

Австрийската фирма HL е специализирана вече 70 години само в областта на отводняването на сгради, жилищни обществени и промишлени. Продуктите, предлагани от компанията, са сертифицирани по системата за качество ISO 9001, произвеждат се по съществуващите евро-норми. Производството е позиционирано в Австрия и Германия и е ориентирано към европейския пазар.Новият сифон за екстремно плоски душ-корита HL570 FlexBox осигурява двойна защита. "Съвременните душ-корита са вече с много малки височини над подовата настилка. За да се избегнат щети в подовата конструкция, причинени от течове под душ-коритото, се предвижда и полагане на хидроизолация. Въпросът е, как да се свърже сифонът както към душ коритото, така и към хидроизолационният слой под коритото.Иновативният сифон HL570 FlexBox, решава точно този проблем. Предназначен е за екстремно плоски душ корита от емайлирана стоманa, камък, акрил, композитни минерали или др. за отвор за оттичане 90 мм.
FlexBox позволява безпроблемно да се поемат страничните отклонения до 40mm (плюс/минус 20mm от центъра) между тялото на сифона и отвора на душ-коритото.
Осигурен e пълен достъп до канализационната тръба, чрез изваждане на водния затвор на сифона, както и допълнителен контрол за евентуална влага под душ коритото." - информираха от HL.