СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Стар Моторс, с подкрепата на УниКредит Булбанк, предлага нови изгодни условия за покупка на автомобил

Стар Моторс, с подкрепата на УниКредит Булбанк, предлага нови изгодни условия за покупка на автомобил

Клиентите на УниКредит Булбанк вече могат да се сдобият с нов автомобил само с едно посещение във филиала. Банката изцяло променя подхода при предлагането на автомобили и свързани продукти, като се превръща от крайна точка за предоставяне на финансиране на клиента в нов канал за продажби.
Концепцията, наречена "Car corners", която е първа по рода си в България, включва предлагане на автомобили на изплащане директно в банковия клон, като специално за клиентите на банката те ще бъдат при ексклузивни условия. Опростената процедура позволява придобиване на нов автомобил на изплащане на достъпни месечни вноски.
Във филиалите на банката клиентите ще могат да открият и различни продукти и услуги, свързани с автомобили при най-добрите пазарни условия - рент-а-кар, застраховки Каско и Гражданска отговорност, тест драйв и др. С цел да осигури максимално удобство за своите клиенти, УниКредит Булбанк предлага на едно място нови автомобили, финансови решения и много други подходящи банкови и небанкови продукти и услуги. Сред тях са разплащателна сметка с дебитна карта, онлайн банкиране, мобилно банкиране, овърдрафт за покриване на текущи разходи, застраховка срещу загуба на ключове, документи на колата и други лични документи.
Пилотният проект се осъществява заедно със Стар Моторс - вносител на автомобили Mazda за България. За представянето на новата си концепция, УниКредит Булбанк стартира предлагането на известната с иновативния си технологичен подход и впечатляващ дизайн японска марка - Mazda. Клиентите могат да избират между новата Mazda 3, флагмана на бранда Mazda 6 и модерния кросоувър Mazda CX-5, които ще се предлагат в клоновата мрежа на УниКредит Булбанк при изключително изгодни условия и гъвкава схема на изплащане. В края на лизинговия период клиентът ще има възможност за избор между пълното закупуване или така нареченото buy-back споразумение, при което може да върне автомобила и да получи нов.
В 13 филиала на УниКредит Булбанк в страната клиентите ще бъдат посрещани в специално обособени зони, където ще могат да разгледат актуалните ексклузивни оферти за автомобили на изплащане, рент-а-кар, автомобилни застраховки, както и да подадат заявка за избрания продукт или услуга. Виртуални зони ше са достъпни за клиентите на интерактивните стени във Филиалите на бъдещето в Бизнес парк София и на бул. Дондуков 8. В тях, на разположение на клиентите са лесни за използване калкулатори, както и подробно описание на продуктите и услугите, свързани с автомобили.
Клиентите ще могат от компютър или смартфон да разгледат офертите чрез специализирана платформа "Твоят финансов съветник", за която наскоро банката бе удостоена с награда за дигитални иновации на европейската финансова маркетинг асоциация Efma.