СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Нова кабелна скара от ОБО

На международния панаир Лайт енд билдинг, който се проведе в периода 15-20 април във Франкфурт, ОБО Беттерманн зае отново своето традиционно място сред най-авторитетните изложители. Клиентите и гостите на ОБО имаха възможността да се докоснат на живо до редица иновации на фирмата и да научат за комплексните инженерингови решения, които са възможни със системно свързващите се продукти от различните продуктови групи. Наред с комплексните решения за фотоволтаични паркове и ветрогенератори, специалните елементи за хранително-вкусова промишленост, изпълненията за тунелни инсталации и инфраструктурата за пренос на данни, посетителите имаха възможност да се запознаят и с най-новите достижения в областта на активната мълниезащита и да изпробват надеждността на материалите за пожарозащита.
На щанда бяха показани и редица иновационни продукти, които продължават лидерската линия на ОБО в няколко направления.
Най-голям интерес предизвика новата патентована уникална кабелна скара, която фирмата по авангарден начин представи за пръв път пред аудитория в триизмерен филмов формат. В специално изграден за целта киносалон основните сетива на присъстващите бяха изцяло ангажирани с новия продукт с отличителен външен вид и качества. Представянето бе организирано под надслова "Бъдещето започва от днес!"
Очаквайте мащабната кампания на ОБО, която ще Ви запознае с уникалните качества на новия патентован продукт.
Асортиментът на фирмата наброява 30 000 артикула за: свързващи и укрепващи системи, системи за мълниезащити и защита от импулсни пренапрежения, кабелоносещи системи, противопожарни системи, системи кабеловодещи канали, системи контакти за вграждане и подови и подподови системи.