СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Фирма Рапид разширява гамата си от предлагани продукти

Фирма Рапид разширява гамата си от предлагани продукти

Компанията е успешен представител на водещи световни производители на перфорирани и просечно-изтеглени ламарини, както и на декоративни неръждаеми ламарини. Техните отлични характеристики ги правят желан материал в проекти от химическата, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост, а естетичната им външност разширява приложението им в архитектурни проекти. Тези материали намират все по-голямо приложение в интериора и екстериора на съвременните сгради, като се използват при реконструкцията на фасади, за външни щори и като специално решение за балконски парапети или закрити пожарни стълбища. По този начин се предлагат многобройни и разнообразни решения за фасади, мостове, решетки, огради, платформи, стълби, шумоизолационни прегради и др., което ги прави търсен продукт на пазара.
Едно от предимствата на РАПИД е предлагането на българския пазар на ленти от неръждаема пружинна стомана, които изключително бързо добиха популярност и се радват на голямо търсене от всеки отръсъл.
Към тях фирмата допълни и най-новия си артикул - телове от неръждама пружинна стомана с диаметър от Ф0,50 до Ф2,00 mm.
С тази новина РАПИД отново доказва, че е сериозно доказала се на българския пазар фирма, която постоянно се стреми да удоволетвори максимално нуждите на клиентите си.