СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Бонита Ефект представя смолисти покрития Pava Resine

Бонита Ефект представя смолисти покрития Pava Resine

Боните Ефект е официален вносител на Pava Resine - Italy, водещ европейски производител на смолисти покрития за подове и стени, който в хода на своята 40 годишна дейност не спира да работи в посока подобряване на формулите за защита от химически, микробиологични и други външни агресори. В резултат на което продуктите на Pava Resine намират най-широко приложение.
Pava Elastic 570 и Ultrapol Pava са продукти, прилагани в системи от последно поколение, разработени за хидроизолация на плувни басейни. Двукомпонентният характер на материалите (епоксиполиуретан и чист полиуретан) съчетава отлична издръжливост с отлични естетически резултати. Техните еластомерни свойства могат да задържат възможни структурни напрежения по повърхността, на която са нанесени, а защитата от UV лъчи, която притежават, предотвратява нежеланите промени в цвета (пожълтяване), каквито обикновено се наблюдават при остарелите покрития.
Безкрайните декоративни възможности, заедно с перфектни техники на изпълнение, позволиха реализирането с отлични резултати на хиляди квадратни метра хидроизолация на плувни басейни както в Италия и чужбина, така вече и у нас.