СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Нолина представя подови настилки от ново поколение

Нолина представя подови настилки от ново поколение

Фирма НОЛИНА официално представи на българския пазар най-новия си продукт: нова генерация LVT под - красив като дърво и по-практичен от керамични плочки.
LVT подът е с уникален дизайн на дърво или камък, отговарящ на изискванията на всеки интериор. Това е единствената подова настилка с ядро от естествени скални минерали и съвременни полимери, изключително издръжлива със своята здрава клик система и 100% водоустойчива. HD минералното ядро гарантира високата стабилност на размерите дори в много слънчеви помещения, а ниското термично съпротивление на настилката прави по-ефективно използването на подово отопление.
LVT подът е изключително топъл и тих, с ясна дървесна структура и приятен на допир. 100% водоустойчивостта, високият клас на износоустойчивост и по-добрата акустика, в сравнение с ламината, го правят изключително подходящ и за обществени сгради и заведения. Поради малката си дебелина и гъвкавост LVT подът е много добро решение и при реновация. Тази подова настилка може да ви осигури перфектния свързан под - един за всички помещения на жилището ви: кухня, хол, дневна, коридор и спалня. Възможността за монтиране без прекъсване е 200 кв.м.