СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Новости от ХЕРЦ за хидроизолация на покриви и основи

Новости от ХЕРЦ за хидроизолация на покриви и основи

Най-новото, което ХЕРЦ предлага за хидроизолация на покриви и основи, е необходимо и достатъчно, за да сте безупречни при полагането и при тестването.
Иновативният заваръчен автомат РУФОН МУЛТИ ДИГИТАЛ е последният от дългогодишно успешната серия Руфон/Планон и става първият малък, маневрен автомат конкурент на тежките, големи автомати от този тип. Това се постига като резултат от оптимално разпределение на тежестта, максимално концентрирана върху заваръчната зона и дълъг нагревателен елемент на духалката за горещ въздух, осигуряващ стабилна температура. Друго предимство е неговата универсалност - без приставки или промени може да заварява по площ, близо до борд, върху борд, по атика, благодарение на преместваемите задвижващи колела може да се напасне на всякакви условия.
За ефективното и бързо установяване на дупки, порьозитет и др. дефекти в непроводими изолации, като полимерни мембранни, разливни хидроизолации, битум и асфалт, ХЕРЦ предлага новия специализиран Електроискров детектор за тестване в сухо време. С допълващия го безкабелен комплект за вакуумтест от акумулаторна помпа и компактна вакуумкамбана можете да дефинирате абсолютно точно мястото на всеки пробив.