СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Проведе си финалът на Сезон 3 на Академия Лидерите

Проведе си финалът на Сезон 3 на Академия Лидерите

На 19 юни се състоя официалното закриване на трети сезон на Академия Лидерите. Събитието, което събра всички участници в залата на Американския университет, бе открито от организаторите от Хобеликс - Александър Маринчев и Христо Христов. В своето приветствено слово г-н Христов сподели, че целта на формата е да спомогне за изграждане на общество, в което основен принцип е взаимопомощта. Бяха представени и изминалите месеци, част от които бяха 45 участници, 19 компании, 16 посетени обекта. Организаторите запознаха присъстващите и с предстоящата програма, а именно Сезон 4 на Академия Лидерите, в който ще се включат над 30 участника и 12 компании, и който ще се състои от 12 модула с продължителност 6 месеца.
На церемонията за финала на сезон 3 бяха раздадени грамоти на всички участвали компании, както и на участниците, преминали обучението. Със специална грамота бе отличена Ромина Фурнаджиева - отличник на Академия Лидерите. За най-високи индивидуални резултати грамоти получиха Николай Николов, Здрава Грънчарова и Кристина Илиева. Ванеса Виденова бе удостоена с приз за отборен играч, а за най-редовен участник бе отличен Тунг Нгуен. Грамоти за най-добри презентатори получиха Николай Николов и Йона Лекова. За лидер на Академия Лидерите бе връчена грамота на Поли Василева. Васил Атанасов получи грамота за цялостен принос към Хобеликс. И още грамоти за: за зрял и разсъдлив участник - Мирослава Ламбрева, архитект с душа на инженер - Калоян Димитров, най-честен играч - Полина Гинева, най-фотогеничен участник - Мартина Ивчева. Не бяха пропуснати и лекторите, сред които участниците отличиха най-вдъхновяващите - Николай Чомаковски и доц. д-р Даниела Илиева от Пайп систем. Награди за най-интересна и полезна лекция получиха Георги Димитров и Иван Бръмбаров от ПЕРИ.
Най-много участниците научиха от казуса на BS Груп, a за най-интересно посещение те определиха посещението на производствената база на Тал Инженеринг.
Участниците бяха подготвили видео, в което споделят преживявания от провелата се Академия и какво са научили. Изказаха благодарност на организаторите и гостите.
Награди и подаръци получиха Александър, Христо, Доника и Марта от Хобеликс. Финалът завърши с обща снимка и празничен коктейл.