СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Телетек представи бъдещето в обезпечаването на сигурността

В рамките на 21-вото издание на международното специализирано изложение за системи за сигурност и комуникации SECURITY EXPO 2014 в София, Телетек представи интегрирани решения за успешно и устойчиво управление на сигурността. Системи, които вече намират приложение в Европа и в цял свят, осигуряващи физическа, материална и интелектуална безопастност.
Компанията участва във форума със своя презентация, която се проведе на 21-ви март. Поканени бяха бизнес партньори, браншови специалисти от инженерингови дружества, охранителни фирми, официални лица и журналисти.
Телетек представи решения за сигурност на една от 3-те водещи в света компании - американската UTC Building & Industrial Systems, интегриращи отделни системи за безопастност (сигнално-охранителна, контрол на достъпа, пожароизвестяване, видеонаблюдение), подходящи за различни стопански обекти. На гостите на презентацията бяха демонстрирани новостите и подходите, които се прилагат във връзка с интеграцията и съвместимостта между физическа и IT сигурност.
Фирмата планира последващи специализирани обучения, на които курсистите ще получат знания относно интегрираните решения в системите за сигурност на UTC Building & Industrial Systems и след завършване ще са сертифицирани в работата си по проекти в областта. Тези обучения са предвидени в програмата на Академия Телетек - част от мисията на Телетек да предоставя възможност за повишаване професионалната квалификация на специалистите в бранша.
Центърът за професионално обучение на Телетек Груп е лицензиран от НАПОО с лицензия 200712510 и има правото да осъществява професионално и всякакъв вид краткосрочни обучения, с придобиване на степен на професионална квалификация.