СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Летните тимбилдинги на Дибла съчетаха полезното с приятното

Летните тимбилдинги на Дибла съчетаха полезното с приятното

Не е лесно в разгара на сезона на отпуските да събереш 20 дизайнери от цялата страна на едно място, пък било то и толкова притегателно като приказния Несебър. Трите летни тимбилдинга на националната платформа за интериорен дизайн Дибла доказаха, че всичко е възможно, когато се прави с желание и ентусиазъм. Тie Up събитията, които Дибла организира ежегодно, не просто сплотяват и сближават участниците, но и допринасят за личното развитие на всеки един от професионалистите от дизайнерския бранш, повишават квалификацията и уменията му, срещайки го с водещи фирми производители. Дизайнерите, членуващи напълно безплатно в Платформата, имат и уникалната възможност да видят плодовете от труда си в луксозното издание на годишния каталог Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 година.
Летните Tie Up събития се проведоха в периода 13-15 юли 2018 г. и срещнаха 20 дизайнери с представители на утвърдени и успешни фирми в областта на интериорния дизайн, част от Годишната партньорска програма на Платформата - Magniflex, Паркетен стил"и PS Bulgaria.
Професионалистите от Magniflex наблегнаха на значението на матрака като важна част от всеки интериор и обърнаха специално внимание на системата Dual Core, с която лесно могат да се постигнат различни нива на удобство и твърдост. От компанията представиха и предимствата на възглавниците Magniflex, които със своето отлично качество са незаменими в грижата за спокоен и пълноценен сън.
Паркетен стил представиха завладяващо и интересно новите колекции Gotaland и Chevron на скандинавските паркети Kahrs. Колекциите ясно доказват, че през последните години на мода се завръщат рустикалните модели подови настилки, а участниците бяха искрено впечатлени от факта, че голяма площ от паркетите може да бъде инсталирана за изключително кратък период, благодарение на новаторската клик система 5G.
От Пи Ес България - Лукс с нескрита гордост и въодушевление представиха най-актуалните си изделия, които предлагат почти изключително в своята продуктова сфера - разнообразие от басейни, при които са възможни неограничен брой комбинации от индивидуални архитектурни и технологични решения; естествени езера и фонтани, както и безброй нестандартни решения в областта на спа. Изключителните технологични познания и опит на фирмата позволяват всеки един техен продукт да бъде изпълнен почти изцяло според решението и желанието на клиента.
Всеки от участниците дизайнери от платформата на Дибла отнесе със себе си частица вдъхновение и творчески плам, които да въплътят в бъдещите си новаторски проекти. От Дибла отново постигнаха целта си - да са полезни на дизайнерската общност и да предлагат на членовете си единствено безкомпромисно качество и професионализъм.