СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Системно решение от Hoval в новия сервиз на Омникар Ауто

Системно решение от Hoval в новия сервиз на Омникар Ауто

Формулата е проста: когато човек се чувства добре - работи добре. За това е необходима комфортна работна среда, която е и ключът към по-добрата производителност.
Когато Омникар Ауто, дилър на Рено и Дачия, започват проекта на новия си сервиз и шоурум в София, ефективното и инвестиционно оптимално решение от Hoval намира най-добро приложение: Децентрализирана климатизация в съчетание с ефективен триходов нафтов котел от Hoval.
За комфорта в двете сервизни халета се грижат 2 покривни апарати TopVent CAU9С. Те подават пресен въздух и предотвратяват задържането на топлинни джобове под покрива, което намалява топлинните загуби и разходите с 20%. Монтажът им е извършен бързо и лесно, което допълнително спестява време и средства при монтажните дейности. Работата в режим "free cooling" е още едно тяхно предимство. В подготвителната зала е разположен рециркулационен апарат TopVent HV-5. Триходов стоманен нафтов котел Uno3 250kW и ефективност до 96% осигурява топлоносител към апаратите, отопление на изложбената площ и БГВ. Резултатът е налице: Комфорт благодарение на едно перфектно системно решение от Алпите.