СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

БИЛДТРЕЙД-БГ доставя строителни материали и системи за обекти в Tракия Икономическа зона (ТИЗ)

БИЛДТРЕЙД-БГ доставя строителни материали и системи за обекти в Tракия Икономическа зона (ТИЗ)

БИЛДТРЕЙД-БГ е специализиран доставчик на строителни материали и системи и представител на водещи производители. Продуктовото портфолио включва термопанели, еластомерни лагери, каменни вати, профилни ламарини, хидроизолации и др.Фирмата доставя строителни материали и за обекти в Тракия Икономическа Зона, една от най-големите и развиваща се индустриални зони в Югоизточна Европа.
За обект "Давчев груп" офисен и складов център се доставиха фасадни термопанели със специално и атрактивно покритие тип "релефна кожа" в тъмен антрацитен цвят RAL 7016, специфична каменна вата със стъклен воал Fibran, доставят се негорими термопанели за вътрешни брандмауери и помещения.
За обект "Биттел" се доставиха еластомерните лагери, осигурена е и покривната ламарина в различни дебелини съобразно проекта.
БИЛДТРЕЙД-БГ в колаборация с ТРИТОН Хидроизолационни Системи доставиха материалите и изпълниха изцяло покривните изолации на обекти "Темпекс", "ТЕД", "Каза Мия" и др.
БИЛДТРЕЙД-БГ доставя активно и в края на годината строителни материали и системи за промишлени и инфраструктурни проекти в ТИЗ и България.