СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Наближава краят на есенния етап в конкурса "Фасада на годината 2014"

Наближава краят на есенния етап в конкурса

Тази есен сме на вълна "борба за първо място" в състезания от всякакъв вид. Ето на - и в конкурса на Баумит "Фасада на годината" - етап Есен, пак имаме три красиви фасади, от три различни категории, които претендират за трона на кралицата. Остават по-малко от две седмици до края на конкурса, в които резултатът би могъл да се промени коренно - всичко зависи от вас, гласуващите на сайта на Баумит.
Тринадесет фасади в София, село Александрово, Русе, село Мусачево, Харманли, село Тишевица, Плевен, Бяла, село Покрайна, Банско очакват да бъдат подкрепени с един "like" в сайта, а трите събрали най-много гласове ще се класират за финалите през март 2015 г.
Засега, с 90 гласа, първенец е очарователната еднофамилна къща със сладкото зайче в двора в гр. Харманли, ул. Васил Левски 76. Със 77 гласа, на 2-ро място е чудно възстановеният хотел Анна Палас в гр. Русе.
На 3-то място, с едва 12 гласа, е заслужилата много повече подкрепа многофамилна жилищна сграда в гр. София, ул. Бр. Миладинови 53.
Бъдете активни и гласувайте за любимата си сграда на сайта на Баумит. Така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2015 г. Може да подкрепите фасадата си до 30.11.2014 г. до 12:00 ч. на обяд, а някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит.