СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Продуктовата линия Amparo oт Schrack Technik

Продуктовата линия Amparo oт Schrack Technik

Серията миниатюрни прекъсвачи Amparo от Schrack Technik e продуктова линия, предлагаща оптимизирани модулни устройства. Amparo е качествено решение, гарантиращо безопасна работа на електрическите инсталации, което е гарантирано от VDE сертификат. Продуктите са отлични компоненти за изграждане на разпределителни електрически табла, за модулна апаратура, покриваща стандартите за качество.
Серията Amparo е така конструирана, че да осигурява минимални топлинни загуби, лесен монтаж, по-кратко време за окабеляване и максимална безопасност в електрическите инсталации. Оптимизираният страничен дизайн позволява преминаването на достатъчен въздушен поток, така че да се минимизира влиянието на външната температура върху работата на устройствата. Amparo, също така, гарантира добре познатите кратки срокове на доставка от Schrack Technik.
В каталога на Amparo ще намерите всички продукти с техните технически данни. Можете да свалите каталога, да го разглеждате онлайн или да си получите хартиено копие от вашия търговски представител.