СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина , брой 2, 2024

Разнообразни решения за сградите с продуктите на Рапид

Разнообразни решения за сградите с продуктите на Рапид

Перфорираните и просечено-изтеглените ламарини от продуктовата гама на РАПИД имат широка област на приложение в съвременната архитектура и дизайн, както и в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост, в уредостроенето и селското стопанство.
Тези материали намират все по-голямо приложение в интериора и екстериора на съвременните сгради, като се използват при реконструкцията на фасади, за външни щори и като специално решение за балконски парапети или закрити пожарни стълбища. Широкият асортимент от изделия се прилага не само в строителството, но и в технологиите на селското стопанство, в хранително-вкусовата, химическата и миннодобивната промишленост. По този начин се предлагат многобройни и разнообразни решения за фасади, мостове, решетки, огради, платформи, стълби, шумоизолационни прегради и др., което ги прави търсен продукт на пазара.
Едно от основните преимущества на компанията са доброто ниво на обслужване, кратките срокове за доставка, както и възможността за заявка на неголеми количества от различни типове специални стомани, заваръчни материали и материали с нестандартни размери.