ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VI, брой 5, 2012

Форум и изложба за Югоизточна Европа – възобновяема енергия, интелигентни сгради и управление на отпадъци

29-31 май 2013 г., организатор Виа Експо

Форум  и изложба за Югоизточна Европа – възобновяема енергия, интелигентни сгради и управление на отпадъци

Силното международно присъствие на изложители, посетители, лектори и делегати, както и актуалната тематика, утвърдиха събитието като едно от най-авторитетните не само в България, но и в региона на Югоизточна Европа.

Четири паралелни изяви са включени в неговия формат: EE & ВЕ (конгрес и изложба за енергийна ефективност и възобновяема енергия), SEE Solar (изложба за соларни технологии), Smart Buildings (изложба за интелигентни сгради) и 'Save the Planet' (конференция и изложба за управление на отпадъци и рециклиране).

Изложбите
- За 4-та поредна година австрийското ноу-хау в областта на екологията ще бъде представено на Австрийския павилион.
- Водещи компании ще демонстрират модерни решения за намаляване на енергийната консумация и сградна автоматизация и мениджмънт, технологии за производство на соларна, вятърна, био-, хидро- и геотермална енергия, за управление на отпадъци и рециклиране.
- Очакват се над 6 000 посетители.

Конгресът и Конференцията
- Лектори от Европейската комисия, Международната асоциация за твърди отпадъци (ISWA), Международната федерация за управление на отпадъците и екологични услуги (FEAD), Европейските доставчици на технологии за получаване на енергия от отпадъци (ESWET), Асоциация за третиране на отпадъците и технологии за рециклиране в рамките на VDMA и др.
- Сесии: съхранение на енергия, интелигентни сгради, възобновяема енергия, енергия от отпадъци, стратегии за рециклиране, компостиране и др.
- Интересен акцент е 2-рият конкурс 'Българска екообщина', в който ще се включат не само български, но и общини от Югоизточна Европа.


Статистика
Мнения на участниците в ЕЕ и ВЕ & SEE Solar
Мнения на участниците в "Save the Planet"
www.viaexpo.com

Прелисти броя

още в рубриката

Новини