ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VI, брой 6, 2012

Chicago Pneumatic избра Иновекс Груп за свой партньор в България

От 1901 г. насам името Chicago Pneumatic (CP) се идентифицира с високопроизводителни, новаторски инструменти и оборудване, предназначени за широка гама от приложения. Мисията на компанията да стои за надеждност, дълготрайност и стойността на клиентите, се осъществява посредством глобалния обхват на Chicago Pneumatic с изградените локални дистрибуторски мрежи в цял свят.

От началото на месец август 2012 г. Chicago Pneumatic, част от Atlas Copco Group, избра Иновекс Груп за свой изключителен представител за България.

Иновативната и бързоразвиваща се компания Иновекс с утвърдени позиции в своя бранш вече предлага пълната гама строителна техника на СР, включваща пневматични и хидравлични къртачи, механични лопати за копаене на глина, къртачни и пробивни чукове, инструменти за обработване на камък, пробивни машини за камък, ротационни чукове, пневматични секачи, помпи за утайки и за утаителни резервоари и много други.

Продуктовата гама на CP от стандартни къртачи представлява здрави и надеждни инструменти, определени и създадени, за да ви осигурят най-добрата мощност и производителност в своя клас. Тези разрушителни инструменти са конструирани да осигурят необходимата мощност и издръжливост за разнообразни приложения в строителството и поддръжката. Типичните примери включват разбиване на армиран бетон, тежки пътно-строителни дейности, рязане на асфалтобетон, прокопаване на канавки, рязане на замръзнала почва и общи разрушителни дейности. Стандартните инструменти се предлагат както в базов вариант, така и във вариант с шумозаглушител, като шумозаглушителите могат да се закупят отделно за допълнителен монтаж. Всички къртачи се предлагат с избор от различни накрайници, за да отговорят на потребностите на различните пазари и клиенти.

Ръчното хидравлично оборудване на CP предлага удобни, леснопреносими и многофункционални инструменти, които използват енергия директно от хидравлична станция. Производствената гама от ръчно хидравлично оборудване на Chicago Pneumatic превъзхожда тази на други компании, сравними с тях по мощност, удобство и лекота при използване на инструментите, като например 16-цоловия циркуляр на CP при напълно отворена дроселна клапа позволява използването на иснтрумент, тежащ 10-11 килограма, да използва двигател с 18 конски сили.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини