ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VII, брой 5, 2013

Девня Цимент и Вулкан Цимент приключват промоционалната си кампания Ден на Зидацем 2013

Девня Цимент и Вулкан Цимент приключват промоционалната си кампания Ден на Зидацем 2013

През март тази година Девня Цимент официално стартира своята рекламна кампания Ден на Зидацем в избрани търговци на дребно в цялата страна, насочени към продукта Зидацем - многофункционален цимент, специално предназначен за приготвяне на разтвори в съответствие с европейския стандарт за зидарски цименти БДС EN 413-1.

От началото на тримесечната кампанията „Ден на Зидацем”, 41 клиентски обекта в 24 града бяха посетени от специалисти на Девня Цимент, които демонстрираха възможностите за приложение на продукта Зидацем пред широка аудитория от строителни предприемачи, инженери и строители. Изразявайки голям интерес към продукта, гостите потвърдиха своята положителна оценка относно консистенцията и свойствата на продукта, като повдигаха въпроси по темата на практическите продуктови приложения.

Над 1000 участници имаха уникалната възможност да участват в месечната томбола за телевизор LG и за голямата награда в края на промоционалната кампания.

На 4-ти юли печелившият на голямата награда – скутер, пристигна в шоурума на Пежо във Варна, за да получи своя чисто нов скутер Зидацем, официално предаден му от Изпълнителния Директор на Девня Цимент и Вулкан Цимент господин Серж Шмит пред представители на отдел Продажби и Маркетинг на компанията. Победителят, г-н Александър Борисов - директор на Професионална гимназия по строителство и геодезия "Арх. Георги Козаров" гр. Сливен, придружен от Търговския Директор на Терснаб Сливен - мястото, където победителят е предоставил своя билет, изразиха личната си благодарност за успешното провеждане на кампанията и ценното партньорство, което съществува между фирмите. Победителят потвърди подкрепата си за иновативния продукт Зидацем, изразявайки доверието си в бъдещото му позициониране на българския пазар.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини