ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VII, брой 5, 2013

Официално бе открит централният офис и сервизен център на СИ ЕМ ЕЛ България

Официално бе открит централният офис и сервизен център на СИ ЕМ ЕЛ България

На 20 юни 2013 г. се състоя откриването на централния офис и сервизен център на фирма СИ ЕМ ЕЛ България (CML) – официален представител на JCB (UK) за България. Събитието се проведе само няколко дни преди фирмата да отбележи своята първа година от създаването си и стартиране на дейността си на българския пазар – 1 юли 2012 г.

На мероприятието присъстваха множество представители на бизнеса, партньори, клиенти, контрагенти на компанията, представители на Британското посолство в София, медии и други. Част от топ мениджмънта на световния приозводител JCB (UK) също станаха част от грандиозното откриване, което се отличаваше с високо ниво на организация и фокус, простиращ се върху най-малките детайли.

Представителите на висшия мениджмънт на JCB (UK) – госпожа Ивет Хеншал-Бел - Директор Международни продажби на JCB и господин Марк Телек - Директор Продажби на JCB за Европа, изказаха, в привествено тържествено слово, своето удовлетворение от работата на CML Bulgaria по отношение на постигнатите резултати, въпреки краткото време, от което фирмата извършва търговската си дейност на територията на България. Те изказаха своето позитивно мнение и нагласа относно бъдещето развитие на CML, а г-жа Ивет Хеншал-Бел поднесе специален подарък на г-н Камен Нонев – Изпълнителен директор на CML – малка инсталация на багер JCB в стопански двор на животновъди. СИ ЕМ ЕЛ България има предимството да използва целия опит и know-how на колегите си от Украйна, където фирма CML е официален представител на марката JCB, повече от 10 години.

Тържествено приветствие направи и Изпълнителният директор на CML Камен Нонев, който поздрави и благодари на всички присъстващи гости, на екипите на СИ ЕМ ЕЛ България и CML Украйна, партньорите от JCB, и не на последно място, на своето семейство, и очерта ясно визията за мястото, което марката JCB трябва да заема на българския пазар, а именно лидерство.

На събитието бяха представени фирмени презентации с историята на JCB - тяхната мисия и значението им в световен мащаб, в качеството им на световен производител на строителна техника. Впечатляващите данни и статистика не бяха подминати без аплодисментите на гостите, включително за произведения 500 000-ен комбиниран багер-товарач с марката JCB от края на миналата година.

За доброто настроение на гостите се грижеше квартет „Хипнотик”, по-известен като „Българските BOND”, а дамите се радваха на аплодисментите и одобрението на гостите. Изисканата вечеря в стила на JCB завърши с грандиозното шоу „Dancing Diggers”, на което „Танцуващите багери“ впечатлиха всички присъстващи с възможностите на техниката от английската марка, като нагледно демонстрираха маневреността и надеждността на машините JCB. Освен двата багера модел 3CX, в шоуто участва и мини товарач JCB. Не по-малко впечатление направиха и самите оператори на машините, които, благодарение на професионализма и уменията си, направиха така, че гостите да затвърдят мниението си за високата класа на събитието. Специално участие взе и най-бързият багер в света JCB – GT. Този багер-товарач развива максимална скорост до 200 км/ч, двигателят е с мощност 1000 конски сили, а самата машина е разработена конкретно за участие в състезания.

След шоуто с „Танцуващите багери“ и демонстрацията на багера JCB GT, присъстващите гости станаха свидетели и на тържествена заря.

Централният офис на CML Bulgaria е разположен на източната дъга на софийското Околовръстно шосе – в отсечката между Цариградско и Ботевградско шосе, което е леснодостъпно за всички клиенти от столицата. Това се отнася и за тези от страната - до офиса се стига много бързо по автомагистрала Тракия или Хемус, без да се налага клиентите да влизат в самия град и да губят време в задръстванията.

Административната сграда на CML Bulgaria е с площ от 600 кв. м. и разполага с просторни приемни за клиенти, търговски офиси, конферентни зали, специална зала за обучения и други. Сервизното хале, заедно със склада за резервни части, заемат площ от 1200 кв. м. На допълнителните 1000 кв. м. е разгърнат демонстрационен шоурум.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини