ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VII, брой 6, 2013

RIDGID - Ние градим репутации

RIDGID - Ние градим репутации

Още от 1923 г., RIDGID е символ на сигурност за професионалистите на експертни позиции. Ние от дружеството Ridge Tool се отнасяме сериозно към тази отговорност. Ето защо всеки инструмент, който носи марката RIDGID е проектиран със същите високи стандарти за качество, здравина и издръжливост както първия произведен тръбен ключ, преди повече от 80 години.

Още от въвеждането на този революционен продукт, ние постоянно се стремим нашите изисквания да надвишават тези на клиентите ни и чрез прилагането на продукти в индустрията да оказваме пълна подкрепа, която дава:
- Увереност, че продуктите RIDGID последователно ще изпълняват изискванията в суровите условия на работната площадка на професионалиста.
- Ефективност, което води до по-бързо изпълнние на работата, повече работни места и подобряване на печалбите.
- Индустриални иновации, за да помогнем на нашите клиенти да създадат нови услуги и източници на доходи.

Марката RIDGID гарантира на клиентите постоянно високо качество. При избора на инструменти професионалистите знаят, че избират лидера на пазара.

Разликата е очевидна! Разликата е RIDGID.

Защо толкова много професионалисти избират инструменти RIDGID?

Отговорът е лесен - ДОВЕРИЕ.

Милиони инструменти RIDGID отиват на работа всеки ден в предприятията, на строителните обекти и в безброй други тежки работни условия. Тези инструменти работят в крайности на топлина и студ, издържат на мръсотия и кал, и изпълняват надеждно ден след ден своите функции. Инструментите RIDGID са известни по цял свят като водещи в индустрията продукти, които позволяват на специалисти като теб да завършат работата си по-бързо и надеждно.

Един от проектните параметри за развитие на RIDGID инструментите е ефективността в работата. Конструкцията на всяко изделие осигурява лекота на употребата му. Ние включваме иновативни функции, за да гарантираме, че нашите инструменти и машини ще свършат работата възможно най-бързо, без да се правят компромиси с качеството.

Компанията Ridge Tool постоянно се ангажира с разработването и производството на нови продукти, които отговарят на променящите се нужди на тяхното прилагане. Нашите нови технологии не само помагат за разрешаване на текущи проблеми, но те имат за цел да решат и бъдещите проблеми.

Като надежден партньор на работещи професионалисти, се интересуваме от вашите нужди и търсим и насърчаваме обратната връзка с вас. След това използваме тази информация, за да ви предоставим инструменти, оборудване и поддръжка, които са съобразени с вашите изисквания и потребности.

Интуитивният характер на нашите продукти ви помага да намалите разходите за труд. Например, нашата програма инструменти за локализиране и инспектиране на тръби и канализация е предназначена за висока производителност, но с улесняващи операции. С RIDGID, прекарвате по-малко време за обучението на служителите си и имате повече време за управление на вашия бизнес.

Ние ще ви помогнем да разчитате на по-малко средства, за да завършите работата си успешно. Ефективната експлоатация означава повече работни места, по-високи приходи и по-голяма удовлетвореност на клиентите. Ние сме ангажирани с въвеждане на нови начини за развитие и растеж на вашия бизнес и просперитет.

Сега вече официално и в България.
От 2012 г., RIDGID има официален търговски представител за България. Миком България ООД се ангажира с доставката, продажбата и сервизната поддръжка на цялата продуктова гама на Ridge Tool, предлагана на европейския пазар.

Марката RIDGID, зае своето достойно място до останалите световно признати лидери, представяни от Миком България - Fluke, Hitachi Power Tools и др.



МИКОМ БЪЛГАРИЯ

София 1000,