ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VIII, брой 1, 2014

RIDGID представи новите си продукти за специалисти

RIDGID представи новите си продукти за специалисти

Сред последните продукти в гамата на RIDGID са ръчните резбонарезни машини – модели 600-I и 690-I.

Новите преносими ръчни резбонарезни машини от RIDGID са предназначени за нарязване на тръбни резби по-лесно, по-бързо и по-ефективно.

Сред предимствата на този уред са: Quick System (Бърза система) за поставяне/сваляне, която ви помага да се избегнат трудности при инсталиране и премахване на режещата глава (само за 690-I); 2-челюстен захват за по-голяма надеждност и повишена безопасност по време на работа; Моделираната ръкохватка и профилиран захват осигуряват оптимален контрол; Бързото (винтово) сваляне на капачките за четките улеснява сервизирането; Здравият отлят кожух и подсиленото с фибростъкло пласмасово тяло на машината осигуряват голяма надеждност; Бързо стартиращите глави ще ви помогнат да нарежете тръбата по-бързо и по-лесно от всякога.

Друг нов продукт марка RIDGID е усъвършенстваният лазерен измервател на разстояние RIDGID® micro LM-400. С този уред можете да измервате, съхранявате и споделяте измерените разстояния и съвършени изчисления. Активирайте Bluetooth®, свържете micro LM-400 със своето iOS® (например iPhone®, iPad® ) или Android® устройство (например Samsung Galaxy) и директно прехвърлете измерванията на снимка или скица и ги споделете с другите.

Потребителите могат да се възползват още от: Bluetooth® за връзка със смартфони и таблети; Android® и iOS® приложения за лесно и бързо прехвърляне и наслагване на измерванията от micro LM-400 върху снимка или скица; Управлявайте и контролирайте micro LM-400 директно от вашия смартфон или таблет. Дава възможност за лесно управление от един оператор; Увеличен диапазон на измерване до 70m; Идеална видимост на измерванията на XL, осветен, 4-редов дисплей; Ъглови измервания до 65° със сензор за наклон за мигновени и симултантни, хоризонтални, вертикални и диагонални измервания на разстояния; Много основни и допълнителни функции за измерване с едно устройство с много приложения; Самостоятелно задействащ се таймер за броене на измерванията на базата на предварително зададено време; Нивелир и отвор с резба за монтаж на статив за извършване на по-точни измервания.