ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VIII, брой 3, 2014

Бауер България стана на 10 години

Бауер България стана на 10 години

С тържествен коктейл беше отбелязан кръглият юбилей на фирма Бауер България, дъщерна фирма на немската BAUER Spezialtiefbau GmbH. Компанията стана на 10 години и отпразнува годишнината си с изискана церемония в столичен хотел. Събитието се състоя на 11 април.

Всички гости бяха посрещнати пред залата лично от Управителя на фирмата Митко Стойков, който държеше лично да се ръкува и да размени няколко изречения с всеки гост. На събитието присъстваха над 80 човека – партньори, колеги и контрагенти на фирмата, представители на бизнеса и приятели. За доброто настроение беше подсигурена класическа музика на живо, което подчерта изискаността на мероприятието.

След като всички поканени гости бяха дошли, Управителят Митко Стойков приветства присъстващите със слово. Той очерта развитието на компанията от самото й начало през 2004 година, проектите, по които в момента фирмата работи усилено, приоритетите и очакванията за развитие. Също поздрави екипа на Бауер България за добре свършената работа, усилията и професионализма, които проявяват в работата си всеки ден.

По време на събитието се прожектираше филм, разказващ историята на Бауер. В клипа бяха показани кадри от най-значимите проекти, в които фирмата има участие и кратки интервюта със служители на фирмата.

След като приключи тържествената част на мероприятието, гостите имаха възможност спокойно да раговарят помежду си, да поздравят членовете на екипа на Бауер България, да хапнат осигурената от кетъринга храна и да изпият по чаша вино. Всичко това, в комбинация с професионализма на организаторите, направи юбилея на Бауер България едно много приятно, изискано изживяване.

В сътрудничество с фирмата майка и клоновете в Източна Европа и по целия свят, Бауер България се доказва вече 10 години като надежден и отговорен партньор в тази област на строителството в България и региона.

Фирмата предлага обширен спектър от услуги и технологии в областта на специалните фундаментни работи с високо качество и кратки срокове за изпълнение.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини

реклама