ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VIII, брой 6, 2014

фьосталпине ФАЕ София отбеляза Ден на клиента 2014

фьосталпине ФАЕ София отбеляза Ден на клиента 2014

На 12-ти септември фьосталпине ФАЕ София организира традиционния Ден на клиента. Гости на събитието бяха изпълнители на железопътни проекти и притежатели на железопътни мрежи в експлоатация от ДП Национална компания железопътна инфраструктура, ДП Транспортно строителство и възстановяване, Аурубис България, СК-13 Трансстрой, ТЕЦ Марица Изотк 2, Енел Строй. На вниманието на участниците беше представена нова „английска“ стрелка тип 60 R 190 1:9, монтирана на бетонови траверси. Стрелката е произведена за проекта за модернизация на железопътната линия Пловдив – Бургас и е предназначена за гара Долно Езерово. За първи път в железопътната мрежа на НКЖИ се влага такава железопътна стрелка, която включва новости като лети кръстовини с манганови сърца, заключване тип „Сферолок“ в коритообразни траверси и системи за обръщане на езиците с два апарата и ролкови плъзгалки Пирол, които гарантират по-висока степен на безопасност и надеждност в експлоатация. Всички участници направиха обиколка в производствените халета на компанията, като в ролята на екскурзоводи влязоха г-н Симеон Евтимов, Управител и г-н Христо Христов, Директор на фьосталпине ФАЕ София.

„В духа на провежданата от фьосталпине ФАЕ София политика за поддържане на отношения на близко сътрудничество с нашите значими клиенти организирахме това събитие, вярвайки, че то е една отлична възможност да запознаем клиентите ни с новостите в областта на производството на железопътни стрелки и същевременно да им предложим подходяща атмосфера за обогатяване на професионалните контакти в приятелска среда. За нашите клиенти е важно средствата, които влагат в железопътната инфраструктура, да им носят добра възвръщаемост и затова ние гарантираме, че изделията, които им доставяме, си струват вложените пари“, обясни г-н Евтимов.

Като част от групата фьосталпине, фьосталпине ФАЕ София предлага на всеки клиент подходящия тип стрелка, извършва предварителен монтаж в заводски условия и я експедитира с готова езикова част до мястото за вграждане в пътя. Целта е постигане на минимални разходи на клиента за въвеждане в експлоатация – готови за монтаж и винаги навреме.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини

реклама