ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VIII, брой 6, 2014

Powerscreen на STEINEXPO 2014

Powerscreen на STEINEXPO 2014

Powerscreen участва на SteinExpo в Германия в периода 3-6 септември 2014 г. след успешното си представяне на изложението Hillhead. Посетителите на SteinExpo имаха възможността да видят 4 нови Powerscreen машини.

Trakpactor 320SR е средна по размер хоризонтална роторна трошачка с някои ключови подобрения с приложение в кариери и за рециклиране, предлагаща на операторите и контракторите отлично редуциране и висока стабилност на формата на продукта. Машината се настройва бързо и се характеризира с горивоефективна система с директно задвижване и превъзходна производителност от 320tph. Трошачката е с рециркулационен конвейр, повдигащ се при транспортиране, осигурявайки по-голям клирънс под машината.

Ситото Warrior 2100 използва доказаната технология с три вала, разработена първо за успешния модел Warrior 2400. Тази технология е уникална за мобилните сита на Powerscreen за работа при тежки услови и осигурява висока ефективност на пресяване, поддържайки изключителна производителност. Голямото ускорение при пресяване дава на Warrior 2100 преимущество пред конкурентните машини в този клас, особено при лепкави, влажни приложения. Средната по размер мобилна конусна трошачка 1150 Maxtrak е предназначена за кариерни приложения и предлага същото превъзходно оформяне на продукта, както световно известните модели Maxtrak 1000 и Maxtrak1300. Машината ще се предлага в две основни конфигурации - модел с директно захранване и версия с предварително сито, което позволява на клиентите да работят със замърсен захранващ материал и да постигнат по-висока производителност. 1150 Maxtrak може да бъде лесно конфигурирана за всички приложения. Размерите на входния материал са до 205mm за 225kW конусна камера, която се задвижва директно от 331kW горивоефективен двигател Scania DC 13, който отговаря на последните Stage IV изисквания за емисии.

Челюстната трошачка Premiertrak 600 има две конфигурации: дизелово-хидравлична и дизелово-електрическа. И двете версии осигуряват максимална производителност при минимални престои и експлоатационни разходи. Основна съставна част на Premiertrak 600 е модерната камера с 1200mm x 820mm челюст, притежаваща разнообразни характеристики.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини

реклама